Дейвид Холър

Дан Стивънс Диагностициран с шизофрения в ранна възраст, Дейвид е тревожен човек, борещ се за нормалност. Изтощен и на път да се откаже, той среща момичето на мечтите си. Тя изобщо не вярва, че той има шизофрения, а че е могъщ мутант.Диагностициран с шизофрения в ранна възраст, Дейвид е тревожен човек, борещ се за нормалност.
Изтощен и на път да се откаже, той среща момичето на мечтите си. Тя изобщо не вярва, че той има шизофрения, а че е могъщ мутант.

Сидни "Сид" Барет

Рейчъл Келър Самодостатъчна и отракана, Сид има остро и хапливо поведение, но това е защитната й реакция, защото въпреки всички рискове, тя все пак продължава да вярва в приказките с щастлив край.Самодостатъчна и отракана, Сид има остро и хапливо поведение, но това е защитната й реакция, защото въпреки всички рискове, тя все пак продължава да вярва в приказките с щастлив край.

Птономи Уолъс

Джеръми Харис Прагматик с пронизващо чувство за хумор, Птономи е лидер, когото ще последвате. Фотографската му памет, заедно със способността му да разчита спомените на другите, е както дарба, така и огромно бреме: травмите на другите са и негови травми.Прагматик с пронизващо чувство за хумор, Птономи е лидер, когото ще последвате.
Фотографската му памет, заедно със способността му да разчита спомените на другите, е както дарба, така и огромно бреме: травмите на другите са и негови травми.

Кери Лаудърмилк

Амбър Мидхундер Кери е двигател, тя действа: човек, който никога не се задоволява с розовите представи. Напротив, тя иска да знае какво следва и не спира. Винаги е готова да каже каквото мисли, без да се интересува от последствията, защото в края на краищата всичко отминава.Кери е двигател, тя действа: човек, който никога не се задоволява с розовите представи.
Напротив, тя иска да знае какво следва и не спира. Винаги е готова да каже каквото мисли, без да се интересува от последствията, защото в края на краищата всичко отминава.

Кари Лаудърмилк

Бил Ъруин Кари е гениален генен инженер и е абсолютната противотежест за Кери; скалпел срещу нейния чук. Лесно е да го помислите за срамежлив, защото е тих и резервиран, но веднъж щом го опознаете, Кари ще ви се стори адски забавен, разумен, смел мъж, който дава всичко за онези, които обича.Кари е гениален генен инженер и е абсолютната противотежест за Кери; скалпел срещу нейния чук.
Лесно е да го помислите за срамежлив, защото е тих и резервиран, но веднъж щом го опознаете, Кари ще ви се стори адски забавен, разумен, смел мъж, който дава всичко за онези, които обича.

Лени Бъскър

Обри Плаза Лени е приятелка на Дейвид, която въпреки зависимостта си от наркотици и злоупотреба с алкохол, знае, че някой ден животът ще се преобърне. Това я зарежда с невъзможен оптимизъм. Тя живее като камък, който се плъзга по повърхността – винаги в движение, никога твърде надълбоко и без никога да потъва.Лени е приятелка на Дейвид, която въпреки зависимостта си от наркотици и злоупотреба с алкохол, знае, че някой ден животът ще се преобърне.
Това я зарежда с невъзможен оптимизъм. Тя живее като камък, който се плъзга по повърхността – винаги в движение, никога твърде надълбоко и без никога да потъва.